Ιδανική για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, καθώς προσφέρει αρκετή ενέργεια και θερμίδες, λόγω του κάστανου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνταγή είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προέρχονται από το κάστανο και έχουν την ιδιότητα, όταν το κάστανο μαγειρεύεται, να πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται!
Βράζουμε τα κάστανα μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια τα τοποθετούμε για λίγο σε κρύο νερό, ώστε να ξεχωρίσει η φλούδα και να αφαιρείται πιο εύκολα.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το κοτόπουλο, το ρύζι και το καρότο, μέχρι να μαγειρευτούν (περίπου 12-15 λεπτά).
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα blender και πολτοποιούμε μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μίγμα.
Προαιρετικά νοστιμεύετε με λίγο μοσχοκάρυδο!
Μερίδες: 0
* Η κάλυψη των ημερήσιων αναγκών του βρέφους ενδέχεται να διαφέρει ανά ηλικία.