Ingredients
Directions
Βράστε το ρύζι, χωρίς αλάτι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας ή χρησιμοποιήστε ήδη βρασμένο ρύζι που σας έχει περισσέψει.
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το σπανάκι.
Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε το να βράσει. Προσθέστε τον κιμά και βράστε τον για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το βράσιμο για 1 λεπτό, μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
Στραγγίστε και κρατήστε το νερό τους σε ένα μπολ. Προσθέστε το ρύζι, τον χυμό ντομάτας, το ελαιόλαδο και περίπου 2 κ.σ. από το νερό που κρατήσατε στα υλικά που έχετε ήδη βράσει.
Πολτοποιήστε όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσει το μείγμα την υφή που θέλετε, χρησιμοποιώντας λίγο νερό από το βράσιμο που έχετε φυλάξει, εάν χρειαστεί. (το στάδιο αυτό μπορεί να παραληφθεί εάν το βρέφος σας έχει μεταβεί από την πολτοποιημένη υφή στα κομματάκια.
Καλή απόλαυση!