Ingredients
Directions
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεστάνετε 150ml νερό. Μόλις αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασία προσθέστε το αλεύρι βρώμης και το ρυζάλευρο ανακατεύοντας μέχρι να δέσει και να γίνει κρέμα (κατεβάζετε τη φωτιά μόλις αρχίσει να κοχλάζει).
Κατεβάστε την κρέμα από τη φωτιά και αφήστε τη να κρυώσει έως ότου να είναι απλά χλυαρή.
Ρίξτε το αχλάδι* με το αβοκάντο στο multi και πολτοποιήστε τα.
Προσθέστε τον πολτό από το αχλάδι και το αβοκάντο στην κρέμα και ανακατέψτε.
Έτοιμη για σερβίρισμα! Προαιρετικά μπορείτε να τη νοστιμεύσετε με λίγη κανέλα.
* Εάν το μικρό σας ξεκίνησε είτε πρόσφατα την κατανάλωση στερεάς τροφής, ή είναι μικρότερο των 6 μηνών, το αχλάδι πρέπει να είναι βρασμένο.