Ingredients
Υλικά
20 g γαρίδες (αποφλοιωμένες)
20 g πιπεριά (κίτρινη ή κόκκινη)
30 g καρότο
20 g κριθαράκι
1 κ.σ. χυμό ντομάτας
1 κ.γ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. νερό
Directions
Εκτέλεση
1
Κόψτε την πιπεριά και το καρότο σε κυβάκια.
2
Ρίξτε σε μια κατσαρόλα 4 κούπες νερό, τα λαχανικά, το κριθαράκι και τις γαρίδες αφήστε τα να βράσουν για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά ή έως ότου το κριθαράκι να είναι έτοιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κριθαράκι σουρώστε το περιεχόμενο της κατσαρόλας (κρατήστε το ζωμό στην άκρη).
3
Προσθέστε το χυμό ντομάτας, το ελαιόλαδο και 2-3 κ.σ. από το ζωμό που κρατήσατε.
4
Πολτοποιήστε όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσει το μείγμα την υφή που θέλετε, προσθέτοντας λίγο ζωμό ακόμα εάν χρειαστεί.
Έτοιμο!