Ingredients
Υλικά
100 g γιαούρτι πλήρες ( ½ κεσεδάκι)
⅓ μεσαίας μπανάνας
½ κ.σ. φυστικοβούτυρο απαλό ανάλατο
½ κ.σ. σταφίδες
Directions
Εκτέλεση
1
Σε ένα μικρό ποτήρι με νερό βάζετε τις σταφίδες και τις αφήνετε 1-2 ώρες μέχρι να ενυδατωθούν και να μαλακώσουν.
2
Σε ένα blender προσθέτετε όλα τα υλικά και τα πολτοποιείτε μέχρι να αποκτήσει η κρέμα ομοιόμορφη υφή. Για βρέφη μεγαλύτερης ηλικίας μπορείτε να παραλείψετε αυτό το στάδιο.
Έτοιμο το γιαουρτάκι μας!