Ingredients
Directions
Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε το να βράσει. Προσθέστε τα ρεβίθια και βράστε τα για τουλάχιστον 40 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι και το σολομό ψιλοκομμένα και συνεχίστε το βράσιμο για τουλάχιστον άλλα 6-7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίστε και κρατήστε το νερό τους σε ένα μπολ. Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και περίπου 2 κ.σ. από το νερό που κρατήσατε στα υλικά που έχετε ήδη βράσει.
Πολτοποιήστε όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσει το μείγμα την υφή που θέλετε, χρησιμοποιώντας λίγο ακόμα νερό από το βράσιμο που έχετε φυλάξει, εάν χρειαστεί. (το στάδιο αυτό μπορεί να παραληφθεί εάν το βρέφος σας έχει μεταβεί από την πολτοποιημένη υφή στα κομματάκια).
Σερβίρεται χλυαρό. Καλή απόλαυση!