Ingredients
Directions
Τοποθετείστε το πλιγούρι σε σουρωτήρι κάτω από τρεχούμενο νερό ώστε να ξεβγαλθεί καλά. Στη συνέχεια τοποθετείστε το σε μια κούπα και προσθέστε 3 κ.σ. καυτό νερό (από βραστήρα) και αφήστε το στην άκρη για 10-15 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να απορροφήσει όλο το νερό.
Πολτοποιείστε την πιπεριά και το κρεμμύδι στο blender (ή ψιλοκόψτε τα σε πολύ μικρά κομματάκια για μεγαλύτερες ηλικίες).
Ρίξτε σε ένα μπολ το κρεμμύδι, την πιπεριά, την τριμμένη ντομάτα, το πλιγούρι και το αυγό και ανακατέψτε καλά.
Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και προσθέστε το μίγμα σχηματίζοντας 2 τηγανίτες.
Έτοιμες! Σεβίρονται χλυαρές, κατά προτίμηση κομμένες στη μέσα ή σε λωρίδες.