Ingredients
Directions
Ψιλοκόψτε το μπρόκολο και τη γλυκοπατάτα σε μικρά κυβάκια.
Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε το να βράσει. Προσθέστε το μπρόκολο και τη γλυκοπατάτα και βράστε τα για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζετε και τα σουρώνετε.
Σε ένα μπωλ προσθέτετε τα βρασμένα λαχανικά με τα υπόλοιπα υλικά και πλάθετε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170οC. Πλάστε τα μπιφτεκάκια σε μπαλίτσες και τοποθετείστε τα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήστε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Απολαύστε εσείς και τα παιδιά σας! (Σημείωση: ταιριάζει τέλεια με γιαούρτι!)