Ingredients
Υλικά
1 κ.σ. ρυζάλευρο
1 κ.γ. βρώμη
1 κ.γ. χαρουπάλευρο
200 ml νερό
1 κ.γ. τριμμένο αμύγδαλο ή φουντούκι (προαιρετικά)
Directions
Εκτέλεση
1
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό και προσθέτουμε όλα τα συστατικά, εκτός από τους ξηρούς καρπούς.
2
Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
3
Αφαιρούμε από τη φωτιά, τοποθετούμε την πουτίγκα σε ένα μπωλ και τέλος προσθέτουμε τους τριμμένους ξηρούς καρπούς.
4
Το σερβίρουμε στο μικρό μας σε θερμοκρασία δωματίου!