Ingredients
Directions
Τοποθετούμε το χουρμά αποβραδίς σε ένα ποτήρι με χλιαρό νερό ώστε να ενυδατωθεί και να μαλακώσει.
Ιδανικά επιλέγουμε κάστανα χωρίς φλούδα, εάν όμως έχουν τότε τα βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε για λίγο σε κρύο νερό ώστε να ξεχωρίσει η φλούδα και να αφαιρείται πιο εύκολα.
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το γάλα και τη βρώμη και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει και να προκύψει ο χυλός.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα blender και πολτοποιούμε μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μίγμα.
Προαιρετικά, νοστιμεύουμε με λίγη κανέλα!