Ingredients
Υλικά
1 κούπα νιφάδες βρώμης, αλεσμένες σε σκόνη
1 μέτριο λωτό
1 μέτριο μήλο
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο ή ταχίνι, ανάλατο
Directions
Εκτέλεση
1
Καθαρίζουμε το μήλο και το λωτό και στη συνέχεια τα πολτοποιούμε μαζί με το φυστικοβούτυρο ή το ταχίνι σε ένα blender.
2
Στη συνέχεια, ανακατεύουμε καλά το μίγμα με τη βρώμη ώστε να γίνει ομοιογενές.
3
Πλάθουμε 8 μικρά μπισκότα, τα οποία τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
4
Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC με αντιστάσεις.
5
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά.
Tip: Για έξτρα γεύση μπορείτε να εμπλουτίσετε το μίγμα με τριμμένο φυστίκι Αιγίνης ή με ινδοκάρυδο.