Ingredients
Υλικά
1 μικρό στήθος κοτόπουλο, ψιλοκομμένο σε κομμάτια
½ κούπα ρύζι
6 g κάστανα
1 καρότο, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Directions
Εκτέλεση
1
Βράζουμε τα κάστανα μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια τα τοποθετούμε για λίγο σε κρύο νερό, ώστε να ξεχωρίσει η φλούδα και να αφαιρείται πιο εύκολα.
2
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το κοτόπουλο, το ρύζι και το καρότο, μέχρι να μαγειρευτούν (περίπου 12-15 λεπτά).
3
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα blender και πολτοποιούμε μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μίγμα.
4
Προαιρετικά νοστιμεύετε με λίγο μοσχοκάρυδο!