Ingredients
Directions
Σε ένα blender πολτοποιούμε τα βρασμένα ρεβίθια και μεταφέρουμε τον πολτό σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τη βρώμη και το αυγό και ζυμώνουμε το μίγμα για λίγη ώρα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε το μίγμα καλά ώστε να γίνει ομοιόμορφο.
Αφήνουμε το πολτοποιημένο μίγμα να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC με αντιστάσεις.
Χωρίζουμε το μίγμα σε 10 κεφτέδες και τους πατάμε λίγο στο κέντρο ώστε να γίνουν πλατιοί.
Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, φροντίζοντας να γυρίσουμε τα μπιφτέκια στο ενδιάμεσο ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές.
Τους σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου!